BAŞKAN KOCADON PERSONELİNİN YENİ YILINI KUTLADI

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, 2014 yılının son gününde, Bodrum Belediyesi personelinin yeni yılını kutladı.

Tarih: 01.01.0001 00:00 210
BAŞKAN KOCADON PERSONELİNİN YENİ YILINI KUTLADI

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, 2014 yılının son gününde, Bodrum Belediyesi personelinin yeni yılını kutladı. 

Bodrum`un Ortakent Mahallesi`nde yer alan Bodrum Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü çalışanlarıyla da bir araya gelen Başkan Mehmet Kocadon, çalışanların yeni yılını kutladı. Daha sonra Bodrum Belediyesi Kademesinde; Belediye Fen İşleri Müdürlüğü, Destek Hizmetleri ve Park Bahçeler Müdürlüğü personeliyle buluşan Başkan Kocadon, personellerin yeni yılını kutlayarak, "Bu güzel birlik beraberliğiniz beni gerçekten çok mutlu etti. İşte zaman böyle su gibi akıp geçiyor. 2014`ü de bitirdik, Allah nasip ederse 2015`e gireceğiz. Biliyorsunuz, 2015`te bizi zor bir süreç bekliyor. Muğla`nın büyükşehir olması, bizim tek belediye olmamız, yarımadanın çok büyük olması, bir alan değil de bir coğrafya üzerine kurulu olmamız; hepimizi çok zorluyor. Ancak bizler, hepimiz Bodrum için çalışıyoruz. Bu nedenle öncelikle tüm belediye çalışanlarına teşekkür etmek istiyorum. Özellikle son zamanlarda yapmış olduğunuz bu çalışmalar, gerçekten takdir ediliyor. Bunu sadece ben değil, tüm Türkiye izliyor. Bu özverili çalışmanızdan dolayı da hepinize çok teşekkür ediyorum. 2015 yılının hepimize önce sağlık, sonra mutluluk getirmesi dileyerek; bu birlik beraberliğin, bu hoşgörünün, sevecenliğin, arkadaşlığın ve dostluğun hep devam etmesini umut ederek hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum." dedi.

Başkan Kocadon daha sonra akşam saatlerinde, Bodrum Belediyesi tarafından Trafo Bodrum Hakan Aykan Kültür ve Sanat Merkezi`nde düzenlenen yeni yıl etkinliğine katıldı. Bodrum Belediye Başkan Yardımcıları; Kemal Orman, İsmail Altındağ ve Taner Uslu ile belediye meclis üyeleri, birim müdürleri ve belediye personelinin yer aldığı etkinlikte yeni yıl pastası kesildi. Başkan Kocadon gecede yaptığı konuşmada şunları söyledi:

"Değerli meclis üyelerim,  değerli müdürlerim ve değerli asıl kahraman arkadaşlarım... Bizler, perdenin ön yüzünde olan insanlarız. Siz yapıyorsunuz ama bizler övünüyoruz. Asıl kahramanlar ise sizlersiniz. Ben size şöyle bir şey söylemek istiyorum; zaman o kadar hızlı akıyor ki, biz bazen farkına bile varamıyoruz. Bu akan zaman içinde her yıl yeni bir umut oluyor bizim içimizde. Umut olmazsa da bazı şeylerin farkına varamıyoruz. Bu nedenle her zaman içimizde umut olması lazım. Her doğan güneşi görmek bile ayrıcalıktır, bunu sakın unutmayın. 2014 yılına bizlerle birlikte başlayarak, bugün, bu anı göremeyen o kadar çok arkadaşımız var ki. Onun için her gün şükretmemiz lazım. Kesinlikle arkadaşlar; umutsuzluğa, karamsarlığa ve negatif enerjiye bürünmememiz lazım. Eğer içimizdeki bu pozitif enerjiyi etrafımıza yayabildiğimiz kadar, birbirimizi sevebildiğimiz, kucaklayabildiğimiz kadar kucaklayabilirsek, o kadar birlik beraberlik ve güzelliklerle karşılaşırız. Ben inanıyorum ve istiyorum; sizlerin bu birlik ve beraberliği, bütün ülkemize örnek olacak. Hepimiz zor günler geçiriyoruz. Bu süreç geçecek, arkadaşlar. Zaman zaman üzüleceğiz, zaman zaman sevineceğiz ve bu günleri de hep beraber, el birliğiyle atlatacağız. En basitinden beni düşünün; nerelerden nerelere geliyoruz. Bir bakıyorsunuz diptesiniz, bir bakıyorsunuz zirvedesiniz ama bu arada unutmamanız gereken bir şey var; asla mücadele etme ruhumuzu kaybetmeyeceğiz. Bu yüzden 2015 yılımızın hepimize önce sağlık, sonra içimizdeki pozitif enerjimizle etrafımıza sevgi getirmesini diliyorum. Hırslarımız, mantığımızın ve sevgimizin önüne asla geçmesin. Çünkü hırslarımız, mantığımızın önüne geçtiği zaman; bu güzelliklerin de, hepsinin önüne geçecek. Bu 2015 yılının sevgi yılı olmasını, birlik beraberlik yılı olmasını, kucaklaşma yılı olmasını ve umut yılı olmasını dileyerek hepinizin yeni yılını kutluyorum."