Başkan Saatcı, Dalaman´da ilgiyle karşılandı

Fethiye Belediye Başkanı ve Muğla Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Behçet Saatcı, Dalaman´da, Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Şaşmaz, siyasi parti seçim büroları ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ziyaretlerinin ardından şoför esnafının so

Tarih: 01.01.0001 00:00 524
Başkan Saatcı, Dalaman´da ilgiyle karşılandı

Fethiye Belediye Başkanı ve Muğla Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Behçet Saatcı, Dalaman´da, Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Şaşmaz, siyasi parti seçim büroları ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ziyaretlerinin ardından şoför esnafının sorunlarını dinledi. Sokakta vatandaşın yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Saatcı, halkın sorunlarını dinleyerek; ?Biz muhataplarımızı ciddiye alıyoruz? diye konuştu.

 

Başkan Saatcı, ilk ziyaretini Dalaman Belediye Başkanı CHP´li Muhammet Şaşmaz´a gerçekleştirdi. Başkan Saatcı ile öncelikli olarak ?ağabey-kardeş´ olduğunu ifade eden Şaşmaz, kendisini Dalaman Belediyesi´nde ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başkan Saatcı daha sonra sırasıyla Dalaman Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Üzeyir Gökmen, Dalaman Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Şevket Takar, Dalaman Şoförler ve Otomobilciler Odası Mehmet Karataş, Dalaman Ziraat Odası Başkanı Tevfik Tayfun Tuncay´a ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaretleri sırasında Dalaman sokaklarında yürüyen Başkan Saatcı´ya vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği görüldü.

 

Tüm siyasi partileri ziyaret etti.

Siyasi parti fark etmeksizin ziyaretlerini sürdüren Başkan Saatcı, CHP´li Şaşmaz´ın ardından, Ak Parti ? MHP ittifakı bürosu, İyi Parti seçim koordinasyon merkezini ziyaret etti. Başkan Saatcı, taksiciler ile gerçekleştirdiği sohbete, DP Dalaman Belediye Başkan Adayı Beyhan Korkut da katılım sağladı.

 

Taksici esnafı: ?Biz bittik!´

Dalaman Havalimanı Taksi Kooperatifi Başkanı Nazmi Yılmaz, Muğla Büyükşehir Belediyesi´nin uygulamalarından dert yandı. Taksiciler olarak sürekli her yerde olduklarını ve her kesimden insanın ?Behçet Saatcı´ ortak noktasında buluştuğunu ifade eden Yılmaz, ?Her yıl plaka tak 69 TL, sök 69 TL. Çalışma izin belgesi 759 TL. Kendisine de bunları söyledim. Biz buradan ekmek yiyoruz. Havalimanı´na taksi başına 3 bin TL ödüyorken, 4 bin 820 TL ödüyoruz? diyerek, taksici esnafının büyükşehir yaptırımlarından bıktığını ifade etti.

 

Karataş; ?Osman Gürün, ?sizin ne derdiniz var´ demedi?

Dalaman Şoförler ve Otomobilciler Odası Mehmet Karataş ise, ?Esnaflar yararına alınmaya o kadar çok kararlar var ki, böyle bir şey olamaz! Ukome kurulduğunda karayollarında bir toplantı gerçekleştirildi. Osman başkan dışarlarda gezdi, bir kez gelip de ?sizin ne derdiniz var´ demedi? diye konuştu.

 

Başkan Saatcı, ?Biz muhataplarımızı ciddiye alıyoruz?

Başkan Saatcı ise,?20 yıllık tecrübe ve birikimimiz var. Ortak akıl, paylaşarak ve hoşgörü ortamında yöneticilik yapmaya çalışıyoruz. Muhataplarımızı ciddiye alıyoruz. Onları dinlemeden, karar almamaya gayret gösteriyoruz. Bu taksiciler için de, pazarcılarımız için de geçerliydi. Biz Fethiye´de taksicilerimiz ve pazarcılarımızla ilgili vergilerde, kendilerini çağırıp, onları ödeme güçlüğüne düşürmeden, makul bir rakamla vatandaşlarımızın sorunlarını çözüyorduk. Yönetim bilimdir. 59 ayda, 13 ilçe belediye başkanını ?sizin ne sorununuz var´ diye, bir kez toplamadı? dedi.