Balonun İçerisinde Futbol Oynadılar

Bodrum ilçesinde büyük plastik balonların içine giren çocuklar futbol oynamaya çalıştı.

Tarih: 01.01.0001 00:00 215
Balonun İçerisinde Futbol Oynadılar

Bodrum ilçesinde büyük plastik balonların içine giren çocuklar futbol oynamaya çalıştı.

 

Göztepe Bodrum Futbol Okulunca Bora Spor Tesisleri´nde düzenlenen, "Balon Futbolu" etkinliğinde, futbola yeni başlayan çocuklar, üzerilerine giydikleri özel hazırlanmış balonlarla futbol oynadı.

 

Antrenörlerinin de yardımıyla mücadele veren minikler, ilginç görüntüler oluşturdu.

 

Futbol Okulu yöneticilerinden Emrah Çatak, gazetecilere yaptığı açıklamada, Bodrum´da hiç yapılmayan bir organizasyonu gerçekleştirdiklerini söyledi.

 

Etkinlikte, balonların içindeki çocukların futbolun içindeki bazı pozisyonları keyifli bir şekilde yaşadıklarını dile getiren Çatak, şöyle konuştu:

 

"Bu spor genelde Avrupa´da çok yaygın. Türkiye´de çok bilinmeyen bir organizasyon. Bu sadece İstanbul ve Antalya bölgesinde yapılan bir organizasyon. Bizde Antalya´dan getirdik. Bu oyun televizyonlarda izlediğimiz bazı yarışma programlarındaki projelerin oyuna dönüşmüş kısmı. Bu oyun sadece çocuklar için değil, yetişkinler için de oynanan bir spor."

 

Çatak, önümüzdeki süreçte Bodrum şehir stadında yetişkinler için balon futbolu müsabakaları düzenleyeceklerini ifade etti.

 

Balon futboluna oğlunu getirenler arasında ünlü oyuncu Kaan Çakır da futbolun Türkiye´de ve dünyada önemli bir spor olduğunu belirtti.

 

Oğlunun geçtiğimiz yıl futbola başladığını anlatan Çakır, "Oğlum geçtiğimiz yıl futbola başladı. Futbolla disiplini, paylaşmayı ve arkadaşlarıyla beraber organize olmayı öğrendi. Bu spor tecrübeli kişiler tarafından da yapılınca daha güzel oluyor" diye konuştu.