sdvf

Ayşe Kulin İmza Günü Bodrum Marina´da

Çağdaş Türk Edebiyatının usta kalemlerinden Ayşe Kulin, 8 Eylül Cumartesi günü D&R Bodrum Marina´da gerçekleşecek imza gününde sevenleri ile bir araya geliyor.

Tarih: 01.01.0001 00:00 304
Ayşe Kulin İmza Günü  Bodrum Marina´da

Kaleme aldığı biyografik eserleri ve sürükleyici romanlarıyla adından sıkça söz ettiren, yüz binlerce okur tarafından okunan Türk edebiyatının en sevilen yazarlarından Ayşe Kulin, son kitabı ´Kördüğüm´ün D&R Bodrum Marina´da düzenlenecek imza gününde okuyucularıyla buluşuyor.

Kördüğüm; hayatının hassas bir evresinde, günümüzün acımasız çarkları arasına sıkışmış genç bir kadının yaşadıklarını çarpıcı bir "geri dönüş" hikayesi ile anlatıyor. Ayşe Kulin´ in çok sevilen ´Kanadı Kırık Kuşlar´ romanında olduğu gibi, Kördüğüm´de de ülkesinin çalkantıları ile sarsılan ama tutkularına da sorumluluklarına da sahip çıkan genç bir kadının ayakta kalma mücadelesini gözler önüne seriyor.

Kitapları satış rekorları kıran, Türk edebiyatının en önemli isimlerinden Ayşe Kulin, 8 Eylül Cumartesi günü D&R Bodrum Marina´da saat 19:00´da gerçekleşecek olan imza gününde sevenleri ile bir araya gelecek.