AVRUPA ŞAMPİYONASINA HAZIRLANIYOR

Türkiye Vücut Geliştirme Müsabakası İstanbul´da gerçekleştirildi. müsabaka ´ya Bodrum´dan katılan ve başarılı derece ile dönen Serdar Teker; ?Hedefim İspanya´da 15 gün sonra gerçekleştirilecek olan IFBB´nin düzenlediği Avrupa Şampiyonasından iyi bir derec

Tarih: 01.01.0001 00:00 1290
AVRUPA ŞAMPİYONASINA HAZIRLANIYOR

Türkiye Vücut Geliştirme Müsabakası İstanbul´da gerçekleştirildi. müsabaka ´ya Bodrum´dan katılan ve başarılı derece ile dönen Serdar Teker; ?Hedefim İspanya´da 15 gün sonra gerçekleştirilecek olan IFBB´nin düzenlediği Avrupa Şampiyonasından iyi bir derece ile dönmek? dedi.

İstanbul Tüyap Beylikdüzünde gerçekleştirilen Türkiye Vücut Geliştirme Şampiyonası ve Avrupa Şampiyonası Milli Takım Seçmelerinden Bodrum´a başarılı derece ile dönen Serdar Teker yapılan Yarı final ve final müsabakalarının ardından kendi sıkleti olan klasik + 1.80´de; 12 yarışmacı arasından birinciliğe hak kazanarak kupanın sahibi oldu.

Daha sonra Klasik tüm sıkletlerin içinde şampiyonlar şampiyonu olan ve Bodrum adına yarıştığını belirten sporcu; ?3 yıldır bağlı bulunduğum kurum olan Çağdaş Holding Yöneticilerinden Çağdaş Çağlar, Dağlarca Çağlar ve Tüm Holding ailesi desteklerini esirgemeyerek bu kupaları almamda büyük katkı sağladılar. Hedeflediğim Avrupa şampiyonluğu için periyodik bir şekilde günde 3 saat çalışarak yeni kupa ve madalyalar almak en büyük amaçlarım arasındadır. 15 gün sonra İspanya Barcelona Santa Suzanna´da yapılacak olan İFBB´ federasyonun düzenlediği Avrupa Şampiyonasında bu sıklette en iyi şekilde dereceyi de alacağıma inanıyorum. Bu güzel organizasyonu hazırlayan Türkiye Vücut Geliştirme Fitness Ve Bilek Güreşi Federasyonu Sayın Başkanımız Niyazi Kurt başta olmak üzere tüm yönetim kurulu ve organizasyonda emeği geçenlere, Bodrum Team olarak yanımda bulunan bütün arkadaşlarıma ve dostlarıma, Susedo Sporcu gıdalarına, şampiyonaya hazırlanmamda manevi destek ve ilgilerini esirgemeyen Haluk Akbaba ve Şükrü Pala´ya, çalışmalarım boyunca menümün hazırlanmasında büyük emeği olan Chinese İn Restoran´a, bu spora başlamama vesile olan efsane hocam Adnan Sır´a, Mersin Vem Klub´ten Mustafa Uslu´ya, kardeşim Deniz Yasa ve Ağabeyim Oğuz Selçuk´a, canım abim İlker Teker ile babam Nezir Teker ve en büyük destekçim sevgili eşim Berivan Teker´e teşekkürü bir borç bilirim? dedi.

 

Çağdaş Holding yöneticileri Çağdaş ve Dağlarca kardeşlerde Kurumlarının ve Bodrum´un bayrağını Serdar Teker´in başarı ile dalgalandırıldığını vurgulayarak; ?Sporcumuzla gurur duyuyoruz. Serdar Teker´in bu güne kadar aldığı ödüller küçümsenecek başarılar değildir. Gelecek günlerde İspanya´da yapılacak olan Vücut Geliştirme Fitness Avrupa Şampiyonasında bizi en iyi şekilde temsile edeceğine inanıyoruz? dediler. . 200´ün üzerinde firma ve spor kulüplerinin katılımının yanı sıra özel spor etkinliklerine de ev sahipliği yapacak olan Spor ve Aktif Yaşam Fuarı, 4 Mayıs 2016´da İspanya´nın Santa Susanna şehrinde gerçekleşecek ve Çağdaş Holding spor hocası Serdar Teker Bodrum adına Avrupa Şampiyonası´nda yer alarak Türkiye´yi kendi sıkletinde temsil edecek.