Atilla Serttaş İyi Parti´de

Bodrum Yarımadası eğlence dünyasının önde gelen işletmecilerinden işadamı Atilla Serttaş, İYİ Parti´den Bodrum Belediyesi Meclis Üyeliği Aday Adaylığı başvurusu yaptı. Aynı zamanda Atilla Serttaş ile birlikte 100´ü aşkın vatandaş da İYİ Parti´ye üye oldu.

Tarih: 01.01.0001 00:00 605
Atilla Serttaş İyi Parti´de

İYİ Parti İlçe Başkanlığı binası önünde gerçekleştirilen toplantıya İYİ Parti Mahalli idareler Başkan Yardımcısı Mehmet Tosun, İYİ Parti Bodrum Onursal Kurucu İlçe Başkanı ve aynı zamanda Bodrum Belediyesi Meclis Üyesi Aday Adayı Mehmet Onur Şahbaz, İYİ Parti Bodrum İlçe Başkanı Nevzat Kanber, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve çok sayıda partili katıldı. 

Açılış konuşmasını yapan İYİ Parti Bodrum İlçe Başkanı Nevzat Kanber, "Biz iyiler bir amaç uğruna siyaset yapmaktayız. Amacımız da doğasıyla, deniziyle, yeşiliyle, güzel ve gülen insanlarıyla mutlu bir Bodrum yaratabilmek ve yaşayabilmektir. Aynı zamanda çocuklarımıza güzel bir miras bırakabilmektir. Bu amacımıza ortak olmak için İYİ Parti ailemize katılan Atilla Serttaş´a tekrar hoş geldin diyorum" dedi. 

Bodrum Belediyesi Meclis Üyeliği Aday Adaylığı başvurusunu yapan işadamı Atilla Serttaş da törende bir konuşma yaptı. Serttaş, sözlerine şöyle başladı: 

?Evet sevgili dostlar ben Atilla Serttaş, Ankara doğumlu bir Bodrumluyum. 47 yıl üniforma giymiş bir askerin oğlu, devletin ekmeğiyle büyümüş bir vatan sevdalısıyım. Mehmet Tosun Başkanımla Bodrum yenilenecek, güzelleşecek ve tedavi olacaktır. Hiçbir bahane başarıdan iyi değildir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk İlkelerinden ayrılmadan, geleceğin partisi olan İYİ Parti´den Bodrum Belediyesi Meclis Üyeliğine talibim.? 

Meclis üyesi olduğu takdirde yapmak istediği çalışmalardan da söz eden Serttaş, ?Bodrum´u dünyanın begonvil başkenti yapmak, Bodrum´un doğa sporları ve ekstrem sporlarda, motorkros ve off-road sporlarında Avrupa´nın en meşhur yarış ve antrenman şehri olması, 30 bin kayıtlı motosiklet olan şehrimizde motosiklet parkurlarının yapılması, Bodrum´un dünyanın en seçkin dalış merkezlerinden biri haline getirilmesi gibi projelerim var? dedi. 

Serttaş, ?Hep başaracağız, hep beraber başaracağız? diyerek sözlerini bitirdi. Atilla Serttaş´a parti rozetini Onursal Kurucu İlçe Başkanı ve Bodrum Belediyesi Meclis Üyesi Aday Adayı Mehmet Onur Şahbaz taktı. 

Ardından kürsüye gelen İYİ Parti Mahalli idareler Başkan Yardımcısı Mehmet Tosun, İYİ Parti´nin Bodrum´da her geçen gün biraz daha güçlendiğini ifade ederek şunları söyledi; 

?Türkiye bir yerel seçime gidiyor, biz de parti olarak hazırlıklarımızı tüm hızıyla devam ettiriyoruz. Bodrum´da iyi şeyler oluyor. Her geçen gün Bodrum´daki İYİ Parti ailesi büyüyor, genişliyor, Bodrum´un her tarafına yayılıyor. Bugün de önemli bir arkadaşımızın, dostumuzun, sevgili Atilla Serttaş´ın aramıza katılmasının mutluluğunu yaşıyoruz. Kendisi Bodrum´da nitelikli markalar üretmiş, STK´larda ve meslek odalarında hakkıyla yöneticilik yapmış, Bodrum´a değer katan bir arkadaşımız. Kendisinin İYİ Parti´de yer almasının ve hayalindeki Bodrum´u 31 Mart´tan sonra gerçekleştirmek üzere ?Ben de bu yarışta varım´ dediği önemli bir günü yaşıyoruz. Hoş geldin Atilla Kardeşim? dedi. 

Bodrum´daki Yanlış Belediyeciliğe Mahkûm Değilsiniz 
Başkan Mehmet Tosun, ?Bodrum´daki yanlış belediyeciliğe mahkûm değilsiniz? diyerek, konuşmasını şu ifadelerle sürdürdü: 

?Bizler Bodrum İYİ Parti teşkilatı olarak emin adımlarla çalışıyoruz. Bodrum´daki yanlış belediyeciliğe mahkûm değilsiniz. Asla ve asla sahipsiz ve seçeneksiz değilsiniz. Biz İYİ Parti olarak bir Bodrum fotoğrafı oluşturmaya çalışıyoruz. Bodrum´un doğasına denizine sahip çıkan, betonlaşmaya yenik düşmüş Bodrum´u 31 Mart´tan itibaren hayata geçecek şekilde; peyzajını, altyapısını yeniden düzenleyen, tarihine ve kültürüne sahip çıkan bir belediyecilik anlayışıyla buluşturacağız. Bodrum´la ilgili ben de bir şeyler yapmak istiyorum, bir adım öne çıkıp inisiyatif almak istiyorum diyen hemşerilerimizi siyaset yapmaya, önümüzdeki yerel seçimlerde aday olmaya, aday adayı olmaya çağırıyoruz. Bu başvuru süreci 15 Aralık´ta sona eriyor. Bizler de sizlerden aldığımız güçle bir taraftan projelerimizi hazırlıyoruz, bir taraftan da Bodrum´u yönetecek nitelikli kadroları sandıkta seçenek olarak sizlere sunacak olmanın heyecanını ve mutluluğunu yaşıyoruz. Atilla arkadaşımıza başarılar diliyorum. İyi ki varsınız. Bodrum hep birlikte iyi olacak, Türkiye´deki kentlerimiz, şehirlerimiz iyi olacak. Sonuçta da Türkiye iyi olacak.? 

Çalışmadan, Üretmeden Atatürkçü Olunamaz 
Konuşmasının devamında yaşanan sorunlara dikkat çeken Başkan Mehmet Tosun, 31 Mart´tan sonra doğayı denizi koruyan ve bütün hizmetlerin merkezine insanı alan bir anlayışla herkesin hayalindeki Bodrum´u gerçekleştireceklerini ifade ederek şunları söyledi; 

?Bizler İYİ Partililer olarak Atatürk´ün bizlere emaneti olan Türkiye Cumhuriyeti Devletine sonuna kadar sahip çıkacağız. Çalışarak üreterek Atatürkçü olacağız. Bizim İYİ Parti olarak en önemli farkımız bu. Çalışmadan, üretmeden Atatürkçü olunamaz. Eğer Atatürk bugün yaşamış olsaydı hepinizi kovalardı. Çünkü ona layık bir Türkiye´yi bugün göremiyoruz. Türkiye can çekişiyor, şehirlerimiz can çekişiyor. Bodrum Dünya markası diyoruz ama belediye hizmetlerinde maalesef ve maalesef 20 yıl geriden takip ediyoruz. Hayalimizdeki Bodrum´u, Cevat Şakir´in Bodrum´unu, Bodrum sevdalıların hayalindeki Bodrum´u 31 Mart´tan sonra projelerimizle, doğamızı denizimizi koruyarak ve bütün hizmetlerimizin merkezine insanımızı alarak gerçekleştireceğiz? diye konuştu. 

Onursal İlçe Başkanı Mehmet Onur Şahbaz ise İYİ Parti´nin Bodrum´a çok iyi bir kadro ile giriş yaptığını dile getirerek, ?Bu ekibe güç kattığı için Atilla Serttaş ağabeyimize çok teşekkür ediyoruz. Bu katılımlar devam edecek. Biz geçmişte siyaset yaparken de, belediye başkanlığı yaparken de iyiliği temsil etmeye çalıştık. İyilikle anlattığımız şey de birleştirici olmak. Aldığımız sorumluluğu yerine getirmek. Biz, seçim döneminde sözler verip, daha sonra çaresizliklerle karşınıza çıkmayacağız. Devletin tüm makamları mazeret üretme makamları değil. Çözüm üretme makamları. Biz, verdiği oyun karşılığını hizmet olarak alamayan, yorulmuş insanlara umut olmaya gayret gösteriyoruz? ifadelerini kullandı. 

Konuşmaların ardından parti yöneticileri ve partiye yeni üye olanlar hatıra fotoğrafı çektirdi.