Artist´ Lakaplı Genç Hırsızlıktan Tutuklandı, Arkadaşları Şaşkın

Bodrum´da bir villadan hırsızlık yapan ve aynı villanın önünden çaldığı otomobille arkadaşlarını gezdirirken yakalanan 22 yaşındaki N.F.K. tutuklandı.

Tarih: 01.01.0001 00:00 245
Artist´ Lakaplı Genç Hırsızlıktan Tutuklandı, Arkadaşları Şaşkın

Bodrum´da bir villadan hırsızlık yapan ve aynı villanın önünden çaldığı otomobille arkadaşlarını gezdirirken yakalanan 22 yaşındaki N.F.K. tutuklandı.

 

Bodrum ilçesindeki bir villadan hırsızlık yaptığı ileri sürülen ve aynı villanın önünden çaldığı otomobille arkadaşlarını gezdirirken yakalanan 22 yaşındaki N.F.K. tutuklandı. Çevresinde kibarlığı, güler yüzü ve yakışıklılığı ile bilinen ´Artist´ lakaplı N.F.K.´nın hırsızlık yaptığının ortaya çıkması çalıştığı oteldeki arkadaşlarını şok etti.

 

VİLLAYI SOYDU

 

Akyarlar Mahallesi, Turgut Özal Caddesi´ndeki 64 yaşındaki Ferhat Şahinkaya´ya ait villadan geçen 13 Eylül´de hırsızlık yapıldı. Dört cep telefonu, 1000 lira para ve 34 ZJ 2612 plakalı otomobili çalınan Şahinkaya, jandarmaya durumu bildirdi.

 

´ARTİST´İN ÇALDIĞI BELİRLENDİ

 

Bunun üzerine harekete geçen jandarma ekipleri, çevredeki ev ve işyerlerinin güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeye aldı. Güvenlik kamerası görüntülerinden Şahinkaya´nın çalınan otomobilinde, Akyarlar Mahallesi´ndeki bir otelde garson olarak çalışan çevresinde yakışıklılığı, güleryüzü ve kibarlığı nedeniyle ´Artist´ olarak tanınan N.F.K.´nın dört arkadaşıyla gezdiği belirlendi.

 

 

ARKADAŞLARI ŞOKTA

 

Otomobil, Turgutreis mahallesinde olduğu belirlenip, jandarma tarafından durduruldu. Otomobildeki N.F.K. gözaltına alındı. N.F.K.´nın jandarmada ifadelerine başvurulan yanındaki arkadaşlarından 23 yaşındaki K.Z., jandarmadaki sorgusunda otomobilin çalıntı olduğunu bilmediklerini belirtip, "N.F.K. ile aynı otelde çalışıyoruz. Kazandığımız para belli. Buna rağmen N.F.K., çok para harcıyordu. Arkadaşlarımıza bol bol borç para veriyordu. Dikkatimiz çekti. Sorduğumuzda, ´Ailem zengin, para gönderiyor. Keyfi olarak otelde çalışıyorum´ diyordu. Çok kibardı, saygılıydı, kimseye zararı yoktu, nasıl böyle bir şey yaptı aklımız almıyor, inanamıyoruz, Halen şoktayız. Yakalanmadan önce de ´Gelin sizi otomobilimle gezdireyim´ dedi. Ancak, böyle bir durumla karşılaşamacağımız tahmim etmemiştik" dediği öğrenildi.