AK Parti Muğla Milletvekillerinden Muhtar Buluşmaları

AK Parti Muğla Milletvekili M. Yavuz Demir ve Yelda Erol Gökcan, Milas ve Bodrum ilçelerinde muhtarlarla bir araya gelerek bölgesel sorunları ele aldı.

Tarih: 19.09.2019 10:26 4089
AK Parti Muğla Milletvekillerinden Muhtar Buluşmaları

AK Parti Muğla Milletvekilleri M. Yavuz Demir ve Yelda Erol Gökcan, partilerinin ilçe teşkilatlarında düzenlenen toplantılardan merkez ve kırsal mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

İlki geçen hafta Kavaklıdere ilçesinde düzenlenen toplantısının ikincisi, Milas ilçesinde gerçekleşti. Milas Halk Eğitimi Merkezi’nde AK Parti Milas İlçe Başkanı Fahri Acar tarafından düzenlenen toplantıda Milas’ın 130’a yakın muhtarı yer aldı. Toplantıda, daha önceden toplanan mahalle talepleri, dosya olarak milletvekillerine sunuldu.

AK Parti Muğla Milletvekili M. Yavuz Demir, muhtarlara her zaman değer verdiklerini belirterek, önümüzdeki 4 yıl boyunca seçim olmamasına rağmen, siyasi ahlak gereği bölgenin eksikleri ve talepleriyle ilgilenmeye devam edeceklerini kaydetti. Demir, bazı yerel medya kuruluşlarına da eleştiri yönelterek; “Bölgeye hükümetimiz eliyle çok ciddi hizmetler aktarılıyor ama bazı medya kuruluşları bunları aktarmak yerine tuvalet yenilenmesi gibi işleri çok büyük şeyler gibi anlatmaya çalışıyor. Bunun düzeltilmesi lazım.” dedi.

AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, AK Parti olarak Milas Belediyesini kazanamamış olmalarına rağmen, Milas’ı asla yalnız bırakmayacaklarını ifade etti. Gökcan, “Tüm kamu projelerinin takipçisi olacağız. Bizim için yılmak, pes etmek yok. Bu bizim için bir başlangıçtı. Nasıl Kavaklıdere’deki hizmetlerden etkilenerek Yatağan’ı kazandıysak önümüzdeki dönem de Yatağan’dan etkilenerek Milas’ı alacağız. Milas için, Muğla için ilmek gece gündüz çalışmaya, koşmaya devam edeceğiz.” dedi.

AK Parti Milas İlçe Başkanı Fahri Acar da, Milas’ın kendileri için son derece önemli olduğunu kaydederek, “Bugün burada iki milletvekilimiz sadece sizlerin taleplerini dinlemek, çözüm üretebilmek için bulunuyorlar. Biz, daha önce yaptığımız toplantıda ulaştırdığınız talepleri bir dosya halinde, alfabetik sıraya koyarak milletvekillerimize ilettik. Kendi görev alanlarımızı ilgilendiren konularda canla başla çalışıyoruz.” dedi.

Toplantıda divanın oluşturulmasının ardından muhtarların taleplerine geçildi. Taleplerin, iletişim, elektrik, sulama projeleri ve sağlık hizmetlerinde yoğunlaşması nedeniyle önümüzdeki günlerde ilgili kurum yöneticilerinin de hazır bulunduğu bir toplantı gerçekleştirilerek, sorunlara çözüm üretilmesi talebi kabul gördü.

Buradan, Bodrum İlçe Başkanlığınca Deniz Ticaret Odası’nda Bodrumlu muhtarlara yönelik toplantıda bir araya gelindi. Muhtarların talepleri iki milletvekilince değerlendirilerek ilgili kurum yöneticilerine aktarıldı.

Muhtarlar, taleplerini aktarabildikleri toplantı nedeniyle milletvekilleri ve ilçe başkanlarına teşekkür etti.