AK PARTİ´LİLER KILIÇDAROĞLU HAKKINDA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU

Bodrum ilçesindeki AK Parti İlçe Teşkilatı üyeleri, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusunda bulundu.

Tarih: 01.01.0001 00:00 111
AK PARTİ´LİLER KILIÇDAROĞLU HAKKINDA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU

Bodrum ilçesindeki AK Parti İlçe Teşkilatı üyeleri, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusunda bulundu.

AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Çiğdem Demiralp ve AK Parti İlçe Teşkilat üyeleri Bodrum Adliyesine giderek, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusunda bulundu. Yaklaşık 100 AK Parti üyesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan´a hakaret ettiği için Kılıçdaroğlu hakkında teker teke suç duyurusunda bulundu. Adliyeye gelen AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Çiğdem Demiralp, Yönetim Kurulu üyeleri ve İlçe Teşkilatı mensupları ile çok sayıda vatandaş dilekçe yazarak savcılığa verdi.

Adliye çıkışında gazetecilere basın açıklaması yapan AK Parti İlçe Başkanı Çiğdem Demiralp, şu ifadelere yer verdi:

?CHP Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu 16.01.2016 tarihinde CHP 35. Olağan Genel Kurultayı´nda ve 19.01.2016 tarihinde TBMM´de CHP Grup Toplantısında yaptığı konuşmalarda ve Twitter hesabından yaptığı paylaşımlarda Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan´ın şahsiyet haklarına saldırı kastıyla ağır hakaretlerde bulunmuştur. Yapılan bu hakaretler sadece yüzde 52 oyla seçilen Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan´ı değil, kendisine oy vermiş milyonlarca kişiyi de rahatsız etmektedir. Yaptığı bu hakaretler ve ağır eleştirilerle ifade özgürlüğünün sınırlarını aşan Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından da Sayın Cumhurbaşkanımıza hakaret etmeye devam ederek, onu; ´diktatörlükle, diktatör bozuntusu olmakla, şeref ve namus kavramını ayaklar altına almakla, şeref ve namus kavramını bilmemekle, sonuç olarak namussuz ve şerefsiz olmakla´ itham etmiştir. Bu sebeple Türk Ceza Kanunu´nun 299. maddesinde hükmü bulunan ?Cumhurbaşkanı´na hakaret´ suçunu işleyen Kemal Kılıçdaroğlu hakkında Bodrum Adliyesi´ne gelerek Cumhuriyet Başsavcılığı´na suç duyurusunda bulunduk. Sayın Cumhurbaşkanımız milli bilincin ve milli şuurun ifadesidir. Asla yalnız değildir ve bu yürüyüşte asla yalnız yürümeyecektir. Bizler ona yöneltilen saldırıların aslında bizlere yapılığı bilincindeyiz ve onunla beraber yürümeye devam edeceğiz."