AK PARTİ MİLLETVEKİLİ´NE DAĞ KÖYÜ´NDE PİYANO DERSİ SÜPRİZİ

Dalaman İlçesi´ne 55 kilometre mesafedeki 700 metre rakımlı Gürleyik Köyünü ziyaret eden AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, köydeki ortaokulda oluşturulan müzik sınıfında öğrencilerin piyano ve diğer müzik aletleriyle eğitim aldığını öğrenince önc

Tarih: 01.01.0001 00:00 272
AK PARTİ MİLLETVEKİLİ´NE DAĞ KÖYÜ´NDE PİYANO DERSİ SÜPRİZİ

 Dalaman İlçesi´ne 55 kilometre mesafedeki 700 metre rakımlı Gürleyik Köyünü ziyaret eden AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, köydeki ortaokulda oluşturulan müzik sınıfında öğrencilerin piyano ve diğer müzik aletleriyle eğitim aldığını öğrenince önce şaşırdı ardından mutluluğunu gizleyemedi.

AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, Dalaman´ın Gürleyik Köyüne yaptığım ziyaret kapsamında, ilk olarak köy sakinlerini ziyaret etti ve görüş alışverişinde bulundu. 1 Kasım seçimlerinde verdikleri destek için vatandaşlara teşekkür eden Öztürk, Dalaman´a dönüş yolunda bulunan okulları da ziyaret etti.

PİYANO SESİ SEVİNDİRDİ

Milletvekili Öztürk, köydeki ilk ve ortaokulu ziyaret ederek, okulun bahçesinde yer alan halı sahada, kız öğrencilerle futbol oynadı. Futbol oynayan kız öğrencilere malzeme desteği verileceği müjdesini de veren Öztürk, ?Kız öğrencilerimiz başta olmak üzere, sportif faaliyetlerde yer alan tüm çocuklarımıza destek olacağız? dedi.

Maç sonrasında, Gürleyik Ortaokulu´ndan gelen piyano sesini takip ederek gittiği sınıfta okulun müzik öğretmeni tarafından öğrencilere piyano ve diğer müzik aletleriyle eğitim verildiğini öğrenen Öztürk, şaşırdığını ve mutlu olduğunu ifade etti.

AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk , piyano da kısa bir melodiye eşlik ettikten sonra yaptığı açıklamada, şunları söyledi: ?Dalaman´a yaklaşık 55 kilometre mesafedeki köydeki okulun müzik öğretmeni Erşan Ergün başta olmak üzere, okulda böyle bir sınıfın oluşturulmasında emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. Yaşadığım olay şunu gösteriyor. Eğitimciler isterlerse en zor şeyleri başarabilirler. Yaşamlarını öğrencilerine adayan tüm öğretmenlerimize en içten saygılarımı sunuyorum. Müzik eğitimi alan öğrencilerimize de her türlü desteği vermeye hazırım?