Afrin´e gitmeden önce sevgilisine sürpriz evlilik teklifi yaptı

Muğla Büyükşehir Belediyesi personeli Ebru Kırmızı, görev yaptığı Milas-Bodrum Havalimanında Afrin´e göreve gidecek olan erkek arkadaşı Remzi Şimşek´ten rüyasındaki evlilik teklifini aldı.

Tarih: 01.01.0001 00:00 161
Afrin´e gitmeden önce sevgilisine sürpriz evlilik teklifi yaptı

Milas-Bodrum Havalimanında görev yapan, Muğla Büyükşehir Belediyesi personeli 25 yaşındaki Ebru Kırmızı´ya rüyalarındaki evlilik teklifini, Afrin´deki operasyonda görev alacak olan erkek arkadaşı 28 yaşındaki Uzman Çavuş Remzi Şimşek yaptı.
Yaklaşık 2 yıldır mutlu bir birliktelik sürdüren Kırmızı ve Şimşek, ilişkilerini evlilik teklifiyle taçlandırdı.
Aldığı evlilik teklifi sonrasında şaşıran ve çok mutlu olan Kırmızı, hayalinde gördüğü evlilik teklifini aldığını söyledikten sonra ?Yaklaşık 2 yıldır süren mutlu bir birlikteliğimiz var. Çalıştığım yerde sürpriz bir evlilik teklifi aldığımı, rüyamda görmüştüm. Doğuda askeri görev yapan erkek arkadaşım Uzman Çavuş Remzi Şimşek, yeni görev yeri olan Afrin´e gitmeden önce izne geldi. Bana, çalıştığım Milas-Bodrum Havalimanında iş arkadaşlarımla birlikte bir sürpriz hazırlamış. Evlilik teklifini görünce, bir anda şok oldum. Rüyamda gördüğüm teklif, gerçek olmuştu. Ona ?evet´ diyerek, bir ömür boyu sürecek olan mutluluğumuza ilk adımımızı attık. Ailelerimiz de tanıştı. Çok mutluyuz.? dedi.
Şimşek de sevgilisi Kırmızı´ya Afrin görevine gitmeden önce evlilik teklifiyle mutluluklarını taçlandırmak istediğini dile getirerek: ?Sevgilime, Afrin görevine gitmeden önce sürpriz ve unutulmaz bir evlilik teklifi yapmak istedim. Öyle de oldu. Teklifime evet yanıtını aldıktan sonra çok mutlu oldum. İnşallah, bir ömür boyu mutlu olacağız.? ifadelerini kullandı.
Kırmızı ve Şimşek çiftinin sürpriz mutluluğuna, Milas-Bodrum Havalimanı personeli de ortak oldu.