20 Yılda CazFotoğrafları SergisiOasis Bodrum´da Açıldı

Caz Derneg?i´nin 20.Yılı Etkinlikleri kapsamında hazırlananFotoğraf Sergisi 25 Temmuz´da Oasis´te sanatseverlerin ziyaretine açıldı.Geçmişe yolculuk tadında hazırlanansergi,Ege Dai´nin DJ performansı ve Murat Arkan´ın sürpriz Gitar dinletisi ile devam ett

Tarih: 01.01.0001 00:00 383
20 Yılda CazFotoğrafları SergisiOasis Bodrum´da Açıldı

Caz Derneg?i´nin 20.Yılı Etkinlikleri kapsamında hazırlananFotoğraf Sergisi 25 Temmuz´da Oasis´te sanatseverlerin ziyaretine açıldı.Geçmişe yolculuk tadında hazırlanansergi,Ege Dai´nin DJ performansı ve Murat Arkan´ın sürpriz Gitar dinletisi ile devam etti. SergiOasis Bodrum Alışveriş Merkezi Sümbül Sokak Sergi alanında 25 Temmuz-14 Ağustos 2016 tarihleri arasında ziyaret edilebilir.

Caz Derneği´nin 20 yılda düzenlediği etkinliklerde çekilen fotoğraflardan hazırlanan seçkide ünlü cazcılarla birlikte sanatsal fotoğraflar da yer alıyor. Sahne Fotoğrafçılığını geliştirmek ve aynı zamanda Caz Derneği´nin fotoğraf arşivini oluşturmak için Dijital Akademi ile uzun yıllardır düzenlenen atölyelerden seçilen fotoğraflarda;Tuna Ötenel, Neşet ve Nükhet Ruacan, Sibel Köse, Kerem Görsev, Ayhan Sicimoğlu, Fahir Atakoğlu, Ayten Alpman ve daha birçok caz sanatçısının fotoğrafları sergide izlenebilir.

Fotoğraflarinfo@cazdernegi.org adresinden sipariş verilebilir.

www.cazdernegi.org / http://www.oasisbodrum.com

Ayrıntılı bilgi için: Tuğçe Alpaslan 0532 5685053