145 GÜNDÜR BAŞINDA BEKLİYOR

Türk sinemasının ünlü kadın yıldızlarından Fatma Girik, 145 gündür Muğla`nın Bodrum İlçesi`ndeki bir özel hastanede yoğun bakımda tedavi gören hayat arkadaşı 95 yaşındaki ünlü yönetmen Memduh Ün`ü yalnız bırakmadı. Girik her sabah hastaneye gidip, çaresiz

Tarih: 01.01.0001 00:00 355
145 GÜNDÜR BAŞINDA BEKLİYOR

Türk sinemasının ünlü kadın yıldızlarından Fatma Girik, 145 gündür Muğla`nın Bodrum İlçesi`ndeki bir özel hastanede yoğun bakımda tedavi gören hayat arkadaşı 95 yaşındaki ünlü yönetmen Memduh Ün`ü yalnız bırakmadı. Girik her sabah hastaneye gidip, çaresiz bir şekilde kafeteryada Ün`den gelecek iyi bir haber bekliyor.

 

EVİNDE RAHATSIZLANMIŞTI

 

Ünlü yönetmen Memduh Ün, geçen 11 Kasım`da hayat arkadaşı Fatma Girik ile yaşadığı Torba Mahallesi`ndeki evinde rahatsızlandı. Bodrum`da özel hastaneye kaldırılan Ün`e akciğerlerinde sıvı birikmesi, yüksek tansiyon ve yaşa bağlı organ yetmezliği teşhisi konuldu. Ün, yoğun bakım ünitesinde tedaviye alındı.

 

fatma-girik-caresizce-hayat-arkadasinin-7165360_8957_mİYİ BİR HABER BEKLİYOR

 

Ünlü sinema oyuncusu Fatma Girik, 145 gündür yoğun bakım ünitesinde yaşam mücadelesi veren hayat arkadaşını yalnız bırakmıyor. Hergün saat 08.30`da hastaneye giden Girik doktorlardan bilgi alıp, tüm gününü kafeteryada bir köşede oturup, gelecek iyi bir haberi bekliyor. Her gün aynı sandalyede oturup, saat 19.00`a kadar bekleyen Girik, akşamları ise çaresiz eve dönüyor.

 

"ZİYARETİNİ BİR GÜN BİLE AKSATMADI"

 

"Fatma Hanım asla ümidini kaybetmedi" diyen yakınları, "Memduh Bey`in iyileşeceğini ve birlikte bir gün evlerine dönecekleri günü bekliyor. Bugüne kadar hastanedeki ziyareti bir gün bile aksatmadı. `Evde bekle` tekliflerimizi ise asla kabul etmedi" diye konuştu.