12.Bodrum Uçurtma Festivali 13 Mayıs Pazar Günü Gümbet Değirmenlerinde

Bodrum´un En Kalabalık tek Halk Organizasyonu bu yıl "ENGELSİZ BODRUM" teması ile eğitimde engelli haklarına dikkat çekiyor.

Tarih: 01.01.0001 00:00 381
12.Bodrum Uçurtma Festivali 13 Mayıs Pazar Günü Gümbet Değirmenlerinde

Bodrum Belediyesi destekleri ile Bodrum Uçurtma Klübü ve Miyase Karlıova Organizasyon tarafından Ortakent ? Yahşi Özel Eğitim Rehabilitasyon Merkezi yararına göklere yükselecek binlerce uçurtma "Engelsiz Eğitim"diyerek farkındalık sağlayacaktır. Festivalden sağlanan  gelir tamamen okulun ihtiyaçlarını karşılamak için yapılacak.

Binlerce kişinin katıldığı festivale Bodrum´un yanısıra Muğla ve ilçelerinden gelen yüzlerce engelli de adeta birleşerek "Engelsiz Yüreklerin" sesi olacaklardır. Her yıl olduğu gibi bu yıl da yine ücretsiz yiyecek ve içecek ikramlarının yanı sıra "Grup Pusula konser verecektir. Binlerce uçurtma gökyüzünde süzülürken yapılan yarışmalarda derece alan çocuklara bisiklet hediye edilecektir bunun yanı sıra bu yıl çocuklar için dev şişme oyuncaklardan, palyaçolardan, akrobatlardan ve maskotlardan oluşan muhteşem bir organizasyon gerçekleşecektir.

Yılın annesine ve annelere çeşitli firmalardan gelen hediyeler sunulacaktır

Uçurtma bahane, farkındalık şahane diyen Bodrum Uçurtma Klübü başkanı Miyase Karlıova; 12 senedir göklere uçurtmalarla farkındalık yazıyoruz ve bu beni çok gururlandırıyor. Ama en önemlisi de Bodrum halkı benden daha fazla festivaline sahip çıkıp "Engelsiz Bodrum" için beni motive etmesi. İşte gerçek farkındalık bu.