1 Milyon Liralık Uyuşturucu Nefes Kesen Operasyonla Ele Geçirildi

Milas merkezli Fethiye, Şanlıurfa ve Antalya´da yapılan operasyonda 122 kilo esrar ele geçirildi

Tarih: 01.01.0001 00:00 292
1 Milyon Liralık Uyuşturucu Nefes Kesen Operasyonla Ele Geçirildi

Muğla polisinin Milas, Fethiye, Şanlıurfa ve Antalya´da eş zamanlı gerçekleştirdiği operasyonlarda piyasa değeri yaklaşık 1 milyon lira olan 16 çuval içerisinde 122 kilogram esrar ele geçirildi.
Edinilen bilgiye göre; Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü´nün koordinesinde Milas KOM Grup Amirliği, son yılların en büyük uyuşturucu operasyonuna imza attı. Milas, Fethiye, Şanlıurfa ve Antalya´da eş zamanlı yapılan operasyonlarda piyasa değeri yaklaşık 1 milyon lira olan, 16 çuval içerisinde 122 kilogram esrar ele geçirildi. Esrar ile birlikte 7 şüpheli de gözaltına alındı.
Uzun süren teknik ve fiziki takibin ardından 6 Aralık Çarşamba günü sabah saatlerinde operasyon için düğmeye basan ekipler, eşzamanlı olarak Milas, Fethiye, Şanlıurfa ve Antalya´nın Korkuteli ilçesinde, serada yetiştirildikten sonra satış için çuvallanan 122 kilogram esrarı, nefes kesen bir operasyonla ele geçirdi.
Korkuteli ilçesinde ele geçirilen esrar ile birlikte Milas´tan M.Ü., Antalya Korkuteli´nden Ö.Ç., Şanlıurfa´dan B.K. ve Fethiye´den; S.Ü., M.T., B.Ş. ve S.Ö. adlı şüpheliler de gözaltına alındı. Şüphelilerden 5´i ilçeye getirilirken, diğer ikisinin de Milas´a getirilmek üzere yola çıkarıldığı belirtildi.

Piyasa değeri 1 milyon lira
Yapılan operasyonla birlikte, bugüne kadar Milas´taki en büyük uyuşturucu operasyonu olduğuna dikkat çekilirken, ele geçirilen esrar maddesinin yaklaşık piyasa fiyatının, 1 milyon lira olduğu ifade edildi.
Yakalanan şüphelilerin sorguları devam ederken, gözaltı süresinin ve resmi işlemlerin tamamlanmasının ardından Milas Adliyesi´ne çıkarılmaları bekleniyor.